Snart är det jul.

Jappidapp. När man läser igenom alla underbara gamla inlägg som sammanfattade vi fyra, fantastiska flickors sista tid i högstadiet fäller man nästan en tår, och man får dessutom energi att fortsätta med bloggen. Man saknar faktiskt högstadiet litegrann. I alla fall de fina vännerna där varje dag var ett par kilo skratt och galna upptåg.

Trots att bara våra låtsaskompisar och facebook-vänner följer (följde, imperfekt) bloggen lägger vi nu upp ett inlägg (eller tja, Sofia som vanligt) och kanske även de andra töserna.

Så vad har hänt? En sommar har gått, en höst har passerat. Vi slutade äntligen bajsstadiet och började ett nytt kapitel - gymnasiet. Utan varandra. Det är dags att ta steget - på egna ben helt enkelt.

Emma och Emilia har börjat Estet - bild och form-linjen på Munkebäcksgymnasiet, och trivs med att få se världen ur kameralinsens perspektiv.
Josefin har börjat Humanistlinjen på Schillerska gymnasiet och trivs med att få utforska språkets magiska värld.
Sofia har börjat Samhällsprogrammet på LM Engströms gymnasium och tycker det är helt OK att slippa lite mattepatte och kunna ha intressanta diskussioner kring samhällets uppkomst och annan nördig skit på denna mysiga skola.
Alla har vi tagit lyckats fly Mölnlycke, och studerar i den fabulösa staden Göteborg.
Även om vi inte längre ses varje dag är vi faktiskt inte som de flesta ytliga kontakter i nian - vi håller samman. Papaya.
På söndag kväll blir det glöggmys med bästa hästarna. Alltså frukterna som inte finns. Fast det gör de ändå. Håll utkik!

Kooov

Hej efter ett halvår.

Ja, nu i juletid kändes det bra att göra ett inlägg.

Eller nej förresten.

Har för tillfället inget intressant att komma med,

Bajs.

RSS 2.0