Fredagsmys with the fella's

Hej, hej. Idag har varit en r'tt bra dag. (VARFOR HAR ALLA DE TRE SVENSKA SISTA BOKST"VERNA I ALFABETET BYTTS UT MOT TECKEN?)
Idag har vi varit i skolan. P[ NOn hade vi genetik. Mycket intressant!
P[ mattelektionen pratade jag och Josefin bara franska, det 'r v'ldigt kul eftersom det typ bara vi i klassen som f;rst[r XD
P[ r;relsepasset var vi ute p[ promenad med v[r Engelskl'rare. Mycket trevligt, vi gick bland vitsipporna som fortfarande finns kvar.
Efter skolan gick hela det supercoola g'nget (Josefin, Sofia, Emilia, Emma, Axel, William och Samuel) hem till Josefin och hade det mycket trevligt. F;rst spelade vi familjegeni och Axel och Josefin vann... (Samuel och William, v[rt lag borde ha vunnit!) Vi gissade bland annat att typ... Toftastrand l[g p[ Gotland utan att ha en aning! Det var v'ldigt random...^^ (hihi busbus manga;gon! Enda smileyn jag kan g;ra med mitt efterblivna tangentbord f;r tillf'llet) Sedan tittade vi p[ film, Pulp Fiction. Josefin och Emma avgudade filmen, men 'ven om de kommer hata mig efter att de ser detta s[ tycker jag den var lite osammanh'ngande, skjutgalen och r'tt 'cklig... Well, well. Vi hade en v'ldigt trevlig stund som jag hoppas kunna h'nda igen!
Urs'kta de konstiga tecknen. Tror min dator blivit utbr'nd.
Kramar fr[n Sofia 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0