Klassresan

Hej, ja, vi är typ döda. Yes. Vi hade nationella C-matte igår. Då dör man. Men vi var trötta redan sen innan, pg.a KLASSRESANNNNNNNNNNNNNNN!!!!! pepepepep:P:P::.p.p.p:P.:p:p.p:p
Vi åkte på klassresa i söndags till Varberg. "Fångarna på farmen" var själva syftet till att åka just till en gård, vilket vi just gjorde.
Vår klass som inte har någon som helst sammanhållning, eller tja, är uppdelad i så att säga två pakter, gjorde att det egentligen blev två klassresor i en.
Vi började kvällen med att rida på en såndär (mekanisk) tjur där det gällde att inte trilla av. För att vara ärlig var jag lite rädd för tjuren, trots att man landade mjukt (hmm, neej) Sedan spelade vi brännboll och eldade. Då blev det faktiskt lite mysigt en stund. Men plötsligt gick halva klassen och gick in i ett tält. Jaja.
Kvällen blev... galen. Vi brände bort lite sula på både skor och fötter i elden, sprang omkring på ett utomhus-spa och några körde poledancing kring träd. En katt stalkade oss en del. Sedan hände en del konstiga saker med killarna, tja, de använde ett basebollträ och så...
På kvällen sov jag (Sofia, suck som alltid, snart dör bloggen), Jossan, Emilia, Emma, William, Samuel, Axel och Johan i ett brunt illaluktande militärtält. Vi körde sanning och konka på ett mycket oseriöst vis, och då hände det saker vi i viss mån vill glömma. Typ strumpor som blev avtagna med tänderna och sådant.
På natten frös vi ihjäl, trodde jag skulle dö. Vi somnade efter 3 på natten, och vid åtta var det frukost! Ding dong.
När vi vaknade var tältet i stort sätt sönderblåst, förutom pelaren i mitten som tappert stod kvar. Vi körde fångarna på farmen, det var väl kul, fast alla var alldeles för trötta så ingen orkade egentligen. Hehe, häst.
Sedan åt vi KOOOOOVVV med senap och lök, åhh, mmhh, aahh vad gott det var!
Jag, Emma, Jossan och Emilia kröp ihop tätt tätt på golvet i tältet och sov lite innan vi åkte hem... mys<3
Hejdå alla hästar därute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0