Efter helgen MÄÄÄÄH

Suck. Jean-Claude skrek igen. Den här gången i rubriken. Suck. Jean-Claude är Sofias (som nu skriver) och Josefins barn. En dag på slöjdlektionen födde Sofia plötsligt en virkad val och vi insåg snabbt att Josefin var fadern. Bebis-valen förstod bara franska och skrek ett nasalt, jobbigt ljud "Mäh". Vi döpte honom till Jean-Claude och älskade honom över allt annat. På engelskalektionen tog vi med Jean-Claude och visade upp honom för släktingarna Emilia och Emma. Men de tyckte inte om honom, de ville bara få bort honom. Hela engelskalektionen låg han och skrek i Sofias mobilfofral. Efter skolan kom den snabbutvecklade valen in i puberteten och började antasta Emilia sexuellt med sina två stjärtfenor. Det var inte bara Emilia som råkade ut, det var ALLT som kom i Jean-Claudes närhet. Sofia och Jossan kände snabbt att vara tonårsföräldrar inte var något vi planerat och något vi var redo för. När vi blev trötta på valen kastade vi därför ut honom i snön. Där låg han flera timmar innan Sofias moder sade åt Sofia att ta in honom. Sofia och Josefin försökte adoptera honom men ingen ville ha honom. Om någon vill ha denna psykiskt labila, virkade val så blir vi mycket glada och tacksamma!
Nog om Jean-Claude.
Det har varit en bra helg. Och vi har ätit mycket gott!
I lördags hade Sofia våffelfest med många underbara vänner och vänninor. De åt fyra satser våfflor! Sofia fick våffelfett inkletat i ansiktet av sin pojkvän. Det var en mycket speciell upplevelse, kan hon meddela. Hennes vän testade att ha chilisås på sin våffla. Han tyckte det var gott.
I lördags åt Emilia kyckling med fetaostsallad, couscous, tomater och en kall sås. Detta var otroligt gott, säger Emilia.
I lördags åt Emma grillat kött med potatis och rotfrukter plus lite bea-sås! Smakfullt, himmelskt! Enligt Emma.
I lördags åt Josefin också grillat. Nu börjar Sofias minne infekteras av en snigel som står och skriker med sin målbrotts-röst när hon försöker tänka ut vad Josefin åt mer i detalj. Dock var det mycket gott!
I söndags åt Sofia Antons älggryta med otroligt goda svampar med krydda av kyndel, fantastiskt gott! Dock är det svårt att jaga älg i Borås, där hon befann sig.
Emilia åt rester från gårdagen, perfekt eftersmak av gårdagens goda rätt. Också sparsamt och miljövänligt!
Emma åt pizza, gott och enkelt.
AAAAHHHHGGRRRR sluta skrik!!!! Josefin åt... åt.... förlåt mig Josefin! Du får återkomma med din goda rätt.
Idag har vi ätit en kopia av gulaschsoppa i skolan, enda skillnaden var att makaronerna var utbytta mot spaghetti. Sofia tyckte det var super-gott och de andra tre vänninorna tyckte att det gick an. Till skillnad från killarna som gick till Mölnlyckes sliskiga pizzeria kände vi oss duktiga och ekonomiska.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0